HISTORIA DEL EQUIP

L’Equip poc a poc es creat per afrontar els distints campionats de futbol sala que es realitzen tant en hivern com en estiu.
Aquestos campionats están basats en una lligueta d’hivern que guanya el primer clasificat i a l’estiu una lligueta amb play off de la que ixen els emparellaments per a la disputa en eliminatories pel títol de lliga, també a l’estiu hi ha diferents encontres als cuals participa com les 24hores de tots els pobles dels voltants.
Aquest equip te caràcter familiar ja que la majoria dels membres jugaren junts desde menuts a les categories inferiors de C.E. La Font i també formaren part d’altres equips de F.S. com Els Xaxis en un inici i Escayolas J.L. Català mes tart, no es que siguen els millors del campionat però la gracia i el bon ambient están presents en cadascún dels encontres que juguen.
Este any es presenta fructífer ja que conten amb un gran equip i ara per ara van al cap davant de la taula amb dos punts de avantage sobre el segòn clasificat. Esperem que continue així i al final del campionat sigua l’equip campió.

1 comentario:

Ruben Gregori dijo...

dema anem a humillar-vos.........
amunt xixau i muixu..........